Internationell tävling för e-postlistor

L-Soft lyfter fram positiva tillämpningar av e-post genom LISTSERV Choice Awards



Stockholm, 1 oktober, 2008 – E-postlistor används flitigt världen över som en modern, ekonomisk och flexibel kommunikationskanal för diskussionsgrupper, nyhetsbrev och andra informationsutskick. I dag meddelar L-Soft, från sitt huvudkontor i Stockholm, att den årliga tävlingen för e-postlistor fortsätter till sitt fjärde år. Tävlingen startade 2004 när mjukvaruföretaget L-Soft firade sitt 10 årsjubileum. LISTSERV® e-postlistor däremot har funnits sedan 1986 och därmed är användarbasen bred och omfattar i princip hela världen.

– E-postlistor berör, överraskar och visar hur mycket kraft det finns i gruppkommunikation på Internet, säger Eric Thomas VD på L-Soft. Tidigare år har vi sett hur utomordentliga e-postlistor hjälper till allt från att lösa brott, bota cancer, skapa kunskapsnätverk mellan amningsrådgivare och forum för deckarälskare. Vi vill fortsätta att lyfta fram positiva användningar av e-postlistteknologi, tillägger Eric Thomas.

E-postlistor räknas till de tidiga sociala webbmedierna. De har förenat människor för kommunikation kring intressen, problem och kunskapsöverföring över två decennier, något som fortsätter än idag. Många e-postlistor har blivit aktiva communities med sina egna särpräglar och specialområden.

Nomineringsperioden till den internationella tävlingen, LISTSERV Choice Awards, är öppen från den 1 oktober 2008 till den 1 april 2009. Alla typer av LISTSERV e-postlistor kan nomineras och alla e postlistentusiaster är välkomna att vara med och rösta fram finalisterna. L-Soft utger vinnaren, en e-postlista som medför positiva resultat för sin organisation och listmedlemmar samt visar en utomordentlig tillämpning av e-postlistteknologi.

Nomineringar till tävlingen görs på:
http://www.lsoft.com/news/choiceawards.asp

Deltagarna kan följa tävlingen via L-Softs kundnyhetsbrev och via den sociala nätverkssajten Facebook:
http://www.lsoft.com/news/newsletter.asp
http://www.facebook.com/LISTSERV

Mer om L-Soft

L-Soft, som grundades 1994, specialiserar sig på e-postlistteknologi för nyhetsbrev, diskussionslistor samt opt-in e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, har använts sedan 1986. Idag har LISTSERV e-postlistorna mer än 100 miljoner prenumeranter världen över. År 2008 markerar 15-årsjubileet för dubbel opt-in funktionen. L-Soft har kontor både i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo






LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu