L-Soft julkaisee uuden LISTSERV 1.8e -version ammattimaiseen sähköpostiviestintään

Käyttäjäystävällinen postituslistaohjelma vastaa kasvavien markkinoiden tarpeisiin



Tukholma, 22.05.2002 – L-Soft, maailman käytetyimmän postituslistojen hallintaohjelman kehittäjä, julkaisee uuden version, LISTSERV 1.8e:n. Postituslistaohjelmien klassikko, LISTSERV, on nyt entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi. Myös tietoturvallisuutta on lisätty yhdistämällä LISTSERV -postituslistaohjelmaan F-Securen Anti-Virus -ohjelma.

LISTSERV 1.8e:ssä on uusi www-käyttöliittymä sekä listojenhallintaa helpottavat "wizard"-toiminnot. Nämä toiminnot ohjaavat ja auttavat käyttäjää kaikissa listojen käsittelyyn liittyvissä tehtävissä. Tuloksena on erittäin kattava, mutta tästä huolimatta selkeäkäyttöinen postituslistaohjelma.

LISTSERV 1.8e:n avulla yritykset ja organisaatiot voivat nopeasti ja helposti luoda sekä ylläpitää sähköisiä postituslistoja. Listoja voidaan hyödyntää yhdessä tietokantojen kanssa ja täten aikaansaada vastaanottajan mukaan yksilöityjä joukkopostituksia. Kuten aikaisemmissakin versioissa, käyttäjä voi tehokkaasti valvoa niin viestien sisältöä, ohjelman integrointia kuin postituksien lähetyksiäkin ja täten määritellä listan "liikennesäännöt".

Tietoturvallisuutta on parannettu yhteistyössä suomalaisen F-Securen kanssa. F-Secure Anti-Virus on yhdistetty LISTSERV 1.8e:n kanssa ja virustorjuntamekanismi käy läpi kaikki postituslistalle lähetettävät sähköpostiviestit. Tartunnan saaneiden viestien listalle pääsy estetään ja lähettäjä saa automaattisen ilmoitusviestin viruksesta. Virustorjunnan tulokset ovat huomattavia, kolme suurinta LISTSERV 1.8e -testisivustoa torjuu joka päivä yli 45 000 virusta sisältävää viestiä.

"Tieteen tietotekniikan keskus CSC on käyttänyt LISTSERV-postituslistoja jo vuodesta 1986 lähtien. LISTSERV-ohjelmaan yhdistetty virustentorjunta on hyvä idea", sanoo Harri Salminen, CSC:n LISTSERV-koordinaattori. "Myös uudistettu ja monipuolinen www-käyttöliittymä on odotettu parannus, joka tehostaa postituslistojen hallintaa," lisää Salminen.

L-Softin tuotelanseeraus ajoittuu sopivasti kasvaville sähköpostilistamarkkinoille. Tilastokeskuksen tutkimuksien mukaan 52%:lla 15-74-vuotiaista suomalaisista oli oma sähköposti marraskuussa 2001. Näistä 60%:ia käytti sähköpostia päivittäin.

"Sähköposti on osoittautunut yhdeksi internetin tärkeimmäksi käyttöalueeksi. Täten sähköpostin merkitys myös yritysviestinnässä, alasta riippumatta, on löytämässä oman paikkansa", sanoo Outi Tuomaala, L-Softin varatoimitusjohtaja. "Sähköposti on tärkeä asiakasviestintä- ja markkinointikanava, joka täydentää tavanomaisia viestintäväyliä. Postituslistaohjelman toimintavarmuus, skaalautuvuus sekä tietoturvallisuus ovat tärkeitä perusedellytyksiä. LISTSERV 1.8e on suunniteltu kustannustehokasta ja turvallista viestintää varten," jatkaa Tuomaala.

LISTSERV, jonka lanseerauksesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 16 vuotta, oli ensimmäinen sähköpostituslistojen hallintaohjelma ja se on yhä alansa käytetyin kaupallinen tuote. L-Softin ohjelman käyttäjät voivat luoda ja ylläpitää postituslistoja esim. keskustelulistoja, tiedotteita ja luvanvaraisia sähköpostimarkkinointikampanjoita. LISTSERV-ohjelmaa käytetään tätä nykyä yli 200 000 postituslistan ylläpitämisessä ympäri maailmaa. Näillä listoilla on kaikkiaan yli 100 miljoonaa listatilausta.

LISTSERV 1.8e on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows 2000/NT/XP, OpenVMS, VM, ja kahdeksalle Unix versiolle. LISTSERV 1.8e voidaan integroida tietokantojen Oracle 8.0, DB2 7.2, SQL Server 7.0 ja MySQL kanssa. F-Secure Anti-Virus on saatavilla Windows ja Linux-alustoille.

L-Soft

L-Soft on sähköpostilistaratkaisuiden ja -palvelujen kehittämiseen erikoistunut yritys. Vuodesta 1994 L-Soft on ollut alansa edelläkävijä. L-Softin teknologia on räätälöity kaupalliseen käyttöön, tarjoten joustavia, luotettavia ja skaalautuvia ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Päätuotetta LISTSERV®:iä käytetään uutiskirjeissä, keskustelulistoissa sekä yksilöidyissä sähköpostilähetyksissä. Asiakkaina ovat monet tunnetut yritykset ja organisaatiot, mm. AOL, British Airways, Deutsche Bank, FUNET ja Tampereen yliopisto. Kaiken kaikkiaan L-Softin ratkaisuja käyttää maailmanlaajuisesti noin 2500 asiakasta.






LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu